Haberler
04.10.2025 10:00
Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde (STMF) 2025-2026 akademik yılına başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon ve tanışma toplantısı gerçekleştirildi. STMF Kenan Işık Amfisinde düzenlenen toplantıya Dekan Prof. Dr. Ersan Çiftci, dekan yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Toplantı öncesinde, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Klinik Psikolog Menekşe Baloğlu tarafından öğrencilere “Duyguları Şefkatle Karşılamak” başlıklı seminer verildi. Seminere katılan öğrenciler, üniversite yaşamına uyum sürecinde duygularla baş etme konusunda önemli bilgiler edindi.
Ardından STMF Dekanı Prof. Dr. Ersan Çitfci açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında fakültenin hızla büyüyen ve gelişen yapısına dikkat çeken Çitfci, şunları söyledi: “Kendini hızla geliştiren, büyümesi devam eden bir fakülteyiz. Üniversitenin vitrin fakültesiyiz. Konserlerimiz, sergilerimiz, tiyatro oyunlarımız, performanslarımız, söyleşilerimiz yoğun bir fakülte. Sizlerle taze enerji kazanacağız, daha güzel başarılara ve etkinliklere imza atacağız. Fakültemize hoş geldiniz.”
Dekan Yardımcısı ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Doğan ise öğrencilere idari işleyişle ilgili bilgiler vererek yeni eğitim-öğretim yılı için iyi dileklerini iletti. Müzik Bölüm Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ferdi Karaönçel, eğitim-öğretim süreçleri hakkında bilgilendirme yaparak özellikle üniversite ve bölümle ilgili yönergeler, yönetmelikler, müfredat, dersler, sınavlar, devamsızlıklar gibi önemli konular hakkında detaylı bilgi sundu.
Toplantının sonunda Fakülte Sekreteri ve Müzik Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Harun Barış, öğrencilerle fakültenin genel işleyişi hakkında bilgiler paylaştı.
Diğer Haberler
Anadolu’nun Kadim Ezgileri “Üç Tel Bir ...
21.04.2026
“Doğadan İzdüşüm” Sergisi ...
21.04.2026
Sahne Sanatları Bölümü, Rabia Demir ...
21.04.2026
İç Mimarlık Bölümünden Kütüphane ...
21.04.2026
Perdede Hayvan Hikâyeleri ve Empati ...
16.04.2026
Görsel İletişim Tasarımı Bölümünde İki ...
16.04.2026
Resim Topluluğu’ndan Beydağı Gençlik ...
16.04.2026
Resim Bölümünden Dünya Sanat Günü’ne ...
15.04.2026